top of page
 • Wat voor montagekit kan ik gebruiken?
  In principe is MS-polymeerkit van elk merk te gebruiken. Ook veel "hybride kits". Bij twijfel kunt u ons een bericht sturen. Of kijk online en in de winkel naar product data sheets en/of ervaringen van gebruikers. Het is bijvoorbeeld goed om te weten of de kit nat kan worden aangebracht en hoe lang het moet uitharden.
 • Hoe kan ik strips op maat maken?
  De meeste strips zijn op maat verkrijgbaar, op aanvraag. Hiervoor wordt een offerte gemaakt met arbeid en/of snijverlies meegerekend. De V-profielen en de strips van GVK zijn met een metaalzaag op maat te zagen, zowel elektrisch als niet-elektisch. Voor het EPDM-profiel kunt u een plintenschaar gebruiken. Daarmee kan ook een hoek gemaakt worden. De PVC-granulaat mat en de traanplaat tape kunnen gesneden of geknipt worden.
 • Hoe kan ik de strips het beste kitten?
 • Passen de V-profiel strips wel bij mijn vlonder?
  Ze passen doorgaans in groeven van ca. 4,5mm tot 8mm breedte. Bij twijfel kunt u gratis samples bij ons aanvragen! Zorg ervoor dat beide "vleugels" van de strip recht op de bovenkant van het hout (of ander materiaal) rusten. Wanneer ze erbovenuit steken of niet recht kunnen liggen, dan kunt u beter voor bijvoorbeeld een op maat gemaakte GVK strip kiezen.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd die wij doorgaans aanhouden is ca. 2 weken (10 werkdagen). Dat is nagenoeg altijd haalbaar. Indien we uit voorraad kunnen leveren is de levertijd 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van het transportbedrijf.
 • Hoe kan ik producten retourneren?
  Daarvoor vragen wij u om binnen 14 dagen een retouraanvraag te doen (o.v.v. het ordernummer) via info@staandwerk.nl. We zullen u dan z.s.m. een passend advies geven en instrueren over het retourproces.
bottom of page